Zvicër, nëna nga Prishtina lind gjashtënjakë

0
264

Një nënë shqiptare nga Prishtina ka lindur 6 njakë të shëndetshëm,  në një spital të Zvicrës. Ky lajm i bukur ka lumtuar jo vetëm familjen shqiptare, por edhe vet shtetin zvicerian, i cili ka marrë një vendim të rëndësishëm:

6- njakët me origjinë shqiptare do të mbështeten financiarisht nga shteti i Zvicrës, deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin e tyre dhe të gjitha detyrimet e tjera

Nga spitali, bëhet me dije se nëna është mirë me shëndet dhe foshnjat po ashtu.

Lexo më shumë edhe : http://cicerima.com/pse-une-zgjedh-vajin-e-melcise-se-merlucit-per-femijet-e-mi/