Topmodelja e njohur shqiptare lind fëmijën e dytë, një …

0
477

Modelja e njohur shqiptare nga Mali i Zi, e cila prej vitesh jeton në SHBA , Emina Cunmulaj ka sjellë në jetë fëmijën e dytë.

Ajo dhe bashkëshorti i saj vendosën të mos e zbulojnë gjininë e fëmijës deri në fund.

Sot ata na prezantuan se janë bërë prindër të një vajze tjetër, të cilën e kanë quajtur Mia.

Emina dhe bashkëshorti i saj biznesmeni i njohur izraelito – amerikan kanë edhe një vajzë tjetër 2 vjeçare të quajtur Ella.