Sunday, May 31, 2020
Ballina Etiketimet Vaj i melcise se merlucit

Etiketim: vaj i melcise se merlucit

Çfarë është vaji i mëlçisë së merlucit dhe pse duhet ta...

Merluci është emri i zakonshëm për peshqit nga specia Gadus. Ato janë të njohura si merluci i Atlantikut (Gadus morhua) dhe ai i...

Si të mbrojmë imunitetin e fëmijëve në shkollë?

Kthimi në shkollë pas disa javësh pushim dhe lojërave të ndryshme jashtë nën rrezet e diellit, mund të shoqërohet me shfaqjen e viruseve dhe...

Pse unë zgjedh vajin e mëlçisë së merlucit për fëmijët e...

Sa shumë frikëra dhe presion kemi ne nënat sot për të fituar betejën e të ngrënit shëndetshëm për fëmijët tanë! Kaq shumë pasiguri në...

Nutricionistja Diola Dosti, ja cilat vitamina na mbrojnë nga virozat

Si të mbrohemi nga gripi nëpërmjet ushqimit?  - Do të rekomandoja vajin e mëlçisë së merlucit. Ekzistojnë 3 lloje të omegave, të cilat gjinden tek...

10 vitaminat më të nevojshme për gratë !

1.Omega 3 Zakonisht merret në formën e kapsulave ose të vajit të peshkut. Doza e rekomanduar 1000 mg në ditë. Përfitimet: Zhvillon trurin , rrit aftësitë...

Omega 3, suplementi që detyrohej të pihej me ligj nga shteti!

Gjatë Luftës së Dytë Botërore çdo fëmijë britanik ishte i detyruar nga shteti të pinte një lugë nga vaji i mëlçisë së merlucit. Besohej...

MË KRYESORET

LAJME TË VEÇANTA