Sunday, May 31, 2020
Ballina Etiketimet Omega 3

Etiketim: Omega 3

Pse unë zgjedh vajin e mëlçisë së merlucit për fëmijët e...

Sa shumë frikëra dhe presion kemi ne nënat sot për të fituar betejën e të ngrënit shëndetshëm për fëmijët tanë! Kaq shumë pasiguri në...

Tre vitaminat që rrisin imunitetin e fëmijëve dhe mposhtin gripin

Fëmijët, sidomos ata të cilët frekuentojnë çerdhet e shkollat janë në kontakte me bakteriet dhe viruse të ndryshëm. Si rrjedhojë mund të preken nga...

Pse duhet të përdorim vajin e mëlçisë së merlucit dhe jo...

Përparësitë e vajit të mëlçisë së merlucit në shëndetin e fëmijëve Shpesh drejtohet pyetja se pse duhet të përdorim vajin e mëlçisë së merlucit dhe...

Cilat vitamina parandalojnë rënien e flokut?

Rënia e flokëve ndodh më shpesh gjatë stinës së verës dhe të vjeshtës. -"Sipas një studimi të fundit avokado si dhe vajërat e peshkut mund...

10 vitaminat më të nevojshme për gratë !

1.Omega 3 Zakonisht merret në formën e kapsulave ose të vajit të peshkut. Doza e rekomanduar 1000 mg në ditë. Përfitimet: Zhvillon trurin , rrit aftësitë...

Omega 3, suplementi që detyrohej të pihej me ligj nga shteti!

Gjatë Luftës së Dytë Botërore çdo fëmijë britanik ishte i detyruar nga shteti të pinte një lugë nga vaji i mëlçisë së merlucit. Besohej...

MË KRYESORET

LAJME TË VEÇANTA