Friday, July 10, 2020
Ballina Etiketimet Mamate

Etiketim: mamate

Për të gjitha mamatë… kjo është për ju! (nga Aulona Musta)

0
Duke qenë se si natyrë jam optimiste dhe përpiqem të shoh gjithmonë gotën gjysmë plot e të shoh gjërat pozitive mbase edhe aty ku...

MË KRYESORET

LAJME TË VEÇANTA