Sunday, May 31, 2020
Ballina Etiketimet Femije

Etiketim: femije

Sa më shumë fëmijë të keni, aq më ngadalë plakeni

Edhe pse ndër vite kemi dëgjuar se një nënë që ka lindur shumë fëmijë gjatë jetës së saj duket më e vjetër, studimi i...

33 rregulla që duhet të ndiqni, si prindër të përgjegjshëm

  1. Mos u ndjeni sikur po dështoni, tregoni siguri në prindërim. 2. Mos bëni çdo gjë për fëmijët . 3. Mos neglizhoni martesën duke fokusuar gjithë...

Trishtimi i fëmijëve shqiptarë, 94% duan të ikin jashtë

Në sytë e fëmijëve, Shqipëria nuk është një vend i bukur për të jetuar. 94% e tyre të mendojnë për një jetë më të...

Prindër kujdes, mos kërkoni fëmijë perfekt!

Ndihmojini fëmijët të arrijnë suksesin, pa qenë nevoja të jenë të përkryer. Fëmijët kanë kapacitete, mundësi dhe aftësi të shumta të cilat rriten e zhvillohen...

Ky është “vrasësi” i heshtur i fëmijëve të sotëm

Pse po rrisim fëmijë emotiv dhe me probleme të shëndetit mendor? Në ditët e sotme duket se fëmijët janë tepër të rrezikuar nga problemet që...

MË KRYESORET

LAJME TË VEÇANTA