Friday, July 19, 2019

Super Mami Blog

Me te rejat

Sfida e nënave të sotme është kalimi i kohës cilësore me fëmijët, pavarësisht nëse ato janë në punë, apo janë shtëpiake. Gatimi i disa recetave të thjeshta, bashkë me fëmijët është një nga ato momente, kur me të...
Sa shumë frikëra dhe presion kemi ne nënat sot për të fituar betejën e të ngrënit shëndetshëm për fëmijët tanë! Kaq shumë pasiguri në markete dhe tregjet e fruta perimeve. Ngado të hedhësh sytë shikon fruta që shkëlqejnë nga...
Thonë se, nëse nuk ke një kujtesë të mirë, atëherë bëje një prej letre. E pra, këtë pikën time të dobët, jam munduar ta forcojë me anë të fotove. Sigurisht,unë nuk mërzitem pse harroj Çfarë kam thënë më parë,...
Advertising
32,016FansaPëlqeje

Familja