Si t’i mësoni fëmijët tuaj të kursejnë para

Fëmijët janë shumë të vegjël për ta kuptuar si funksionon ekonomia e një shtëpie. Kërkesat e tyre ndonjëhere dinë të jenë pafund sidomos në një kohë kur dyqanet janë të stërmbushura me gjëra të bukura.

0
157

Fëmijët janë shumë të vegjël për ta kuptuar si funksionon ekonomia e një shtëpie. Kërkesat e tyre ndonjëhere dinë të jenë pafund sidomos në një kohë kur dyqanet janë të stërmbushura me gjëra të bukura. Mirëpo si prindër jeni të obliguar tua bëni të ditur fëmijëve tuaj gjerat për të cilat ata me të vërtete kanë nevoje dhe gjërave te cilat ata tashmë I kanë në shtëpi. Një gjë të tillë bëni mirë të mundoheni ta praktikoni në mënyra kreative, duke filluar nga ndërtmi i arkave. Për ta ndërtuar në kushte shtëpiake ne do ta ilustrojmë një mënyre te thjeshtë dhe shume të bukur për fëmijet.

Gjërat që ju nevoiten për ndërtimin e një arke në formë të arushit Winnie Pooh:

  • Kuti të mesme me kapak
  • Thikë artizanale
  • Ngjyra (e verdhë dhe e zezë)
  • Litarë të kuq
  • Ngjitës i lëngshëm
  • Letër e verdhë
  • Gërshërë

 

1 Përdorni një thikë artizanale për të prerë një hapje në qendër të kapakut të kutisë.

 

  1. Ngjyroseni kutinë me ngjyrë të verdhë, dhe lëreni të thahet

 

  1. Ngjyroseni kutinë me ngjyrë të zezë në formë të fytyrës së arushit

 

  1. Vendoseni litarin e kuq në fund të kutisë, Dhe arka është gati.

Vëmendje: Të gjitha prerjet duhet të bëhen nga një i rritur.