Si të reagojmë kur fëmija rrezikon të mbytet?

0
718

Mamia e njohur kosovare e cila jeton e punon në Londër, Razije Musa, ka ndarë më ndjekësit e saj në mediat sociale, një moment shumë të vlefshëm, sidomos për nënat e reja. Bëhet fjalë për ngulfatjen e fëmijëve që ndodh shpesh, porsa ato nisin ushqimin e ngurtë, ose kur tentojnë të fusin diçka të fortë në gojë duke luajtur.

Së pari, në këto raste duhet ruajtur qetësia dhe duhet vepruar me shpejtësi për të ndërhyrë dhe për të mos e lejuar sendet e ngurta t’i bllokojnë frymëmarrjen të voglit tuaj. Ndiqni videon.