Pret një bebe në 2018? Ja lista e re me emra

0
4800
bebush

Dalin emrat më popullor të vitit 2018!

Portali i njohur anglez Babygaga sapo ka nxjerrë listën e re me emrat më të përhapur që do të zgjidhen në vitin 2018, bazuar në përzgjedhjet e mëhershme dhe trendet në zhvillim.

Emri më i përzgjedhur për vajza do të jetë Ema, duke lënë në vend të dytë emrin më të preferuar në botë Sofia.

Ndërsa për djem, emri Finn do të kryesojë listën e emrave më të përhapur, duke zëvendësuar emrin Oliver, nga viti i kaluar.

Emra të tjerë të veçantë do të jenë Aurora, Rylie, dhe Kennedy.

Po ashtu do të rikthehen emrat klasik Nora dhe Violet.

Për djem emrat Corin dhe Atticus do të jenë në trend, ndërsa Jack, Isak dhe Adam do të mbeten po ashtu mjaft popullor.

Emra për vajza në trend në vitin 2018

 • Emma
 • Charlotte
 • Sadie
 • Violet
 • Kennedy
 • Savannah
 • Penelope
 • Victoria
 • Ellie
 • Hazel
 • Natalie
 • Luna
 • Rylie
 • Aurora
 • Scarlett
 • Nora
 • Zoe
 • Amelia
 • Harper
 • Stella

Emra për djem në trend për vitin 2018

 • Finn
 • Jack
 • Atticus
 • Oliver
 • Theodore
 • Reuban
 • Dylan
 • Corin
 • Adam
 • Alexander
 • Daniel
 • Christopher
 • Brandon
 • Logan
 • Joseph
 • Hunter
 • Lucas
 • Kai
 • Jasper
 • Isaac