Një emër për beben time

0
616

Të gjithë ëndërrojmë se si do të mund ta quajmë vogëlushin tonë kur të vijë në jetë. Por kur ai moment vjen, atëherë është koha për t’i hedhur një sy listave më të reja për emra bebesh. Kohët ndryshojnë dhe dalin emra të rinj edhe më të bukur.

Revista e njohur australiane Haper’s Bazaar ka përpiluar listën më të re me emra bebesh. Hidhini një sy! Janë të mrekullueshëm!

Emra për vajza

 

Adela

Ala

Alba

Alena

Aline

Amalia

Ana

Anja

Annelot

Avery

Bella

Brigitte

Camila

Céline

Daria

Daisy

Delphine

Devon

Elza

Embrey

Emmeline

Freja

Gigi

Gertrud

Ilaria

Ines

Irina

Jac

Josephine

Klaudia

Lais

Léa

Lula

Luna

Marthe

Maye

Marli

Margot

Milou

Nadine

Noor

Ophelie

Phoebe

Pippa

Romee

Rosie

Roëan

Rumi

Saffi

Sailor

Soleil

Sora

Stella

Tilda

Valerie

Zippora

Zuri

 

Emra për djem

Alber

Aleksandar

Anders

Arlo

Bellamy

Clément

Demy

Dillon

Étienne

Finn

Francesco

François

Gabriel

George

Grey

Hedi

Honoré

Hugo

Issey

Louis

Luc

Jules

Maison

Marcel

Mathias

Miles

Oli

Olivier

Otto

Serge

Raf

Rémy

Roch

Théodore

Thom

Tristan

Valentine

Viktor

Virgil

Xavi

Yve