Një copëz kokoshke pothuajse i mori jetën një djaloshi dy vjeçar

Një djalë dy vjeçar pothuajse vdiq duke ngrënë kokoshka pas një kerneli që u kap në mushkëri, duke shkaktuar një infeksion bakterial që u zhvillua në pneumoni.

0
209

Një djalë dy vjeçar pothuajse vdiq duke ngrënë kokoshka pas një kerneli që u kap në mushkëri, duke shkaktuar një infeksion bakterial që u zhvillua në pneumoni.

Një mbrëmje e këndshme e kaluar me fëmijë duke shikuar film dhe duke ngrënë kokoshka përpak u rikthye në  makth. Të nesërmen e asaj mbrëmje, Nash Goddard dy vjecar krijoi një kollë të çuditshme dhe zbriti me ethe nga dhoma e tij.

Djaloshi u dërgua në  spital dhe në  analiza të mëtejshme treguan se ai kishte zhvilluar pneumoni nga pjesët e kokoshkave të aspiruara. Nash u vendos pastaj nën anestezi dhe mjeku bëri dy operacione të veçanta për të hequr pjesët e kokoshka nga mushkëria e tij.Trupi i tij e pa atë si një ‘objekt të huaj’ dhe krijoi xhepa të mbushur me xhel përreth saj.

Fatmirësisht, pas tre ditësh në spital, Nash u lejua në shtëpi dhe që atëherë ka bërë një rimëkëmbje të plotë. “Ne nuk kishim idenë që kokoshka do të shkaktonte një provë të tillë, ishte një makth’’, tha nëna e djaloshit.