Nisma humanitare “Ti je një luledielli” gëzon fëmijët me dhurata

0
381

Vizitë në repartin onkologjik dhe fshatin SOS

Në kuadër të nismës humanitare “Ti je një luledielli” prezantuesja e njohur shqiptare, Albana Osmani si dhe Anita Haradinaj , ambasadore e kësaj nisme për Kosovën kanë gëzuar fëmijët me disa dhurata.

Në prag të festave të fundvitit nisma humanitare “Ti je luledielli” vizitoi fëmijët e fshatit SOS, si dhe ata të repartit hemato-onkologjik në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Lajmi është bërë i ditur nga ambasadorja e kësaj nisme Anita Haradinaj, e cila ka postuar në profilin e saj në mediat sociale disa foto nga ky aktivitet.