Mikesha e Meghan Markle zbulon padashje gjininë e foshnjës

0
262

Mikesha e Meghan Markle zbulon padashje gjininë e foshnjës

Meghan Markle pritet që shumë shpejt të sjellë në jetë fëmijën e sajë të parë. Dukesha e Sussex-it edhe gjatë muajve të shtatëzanisë tregoi që nuk i ndjek të gjitha rregullat e Mbretërisë. Ajo madje shpesh ka sfiduar edhe durimin e mbretëreshës Elizabet që nga martesa me princin Harryn, duke mos vënë kapelë në daljet e sajë publike ose kur ka kapur dorën e princit Harryt  që nuk preferohet sipas rregullave mbretërore. 

 

 

Së fundi dukesha udhëtoi drejt New York-ut për ta festuar lindjen e fëmijës së sajë të parë, me shoqet e ngushta. Abigail Spencer, mikeshë e ngushtë e dukeshës u pa në hyrje të hotelit, ku po mbahej baby-shower me një dhuratë të mbështjellur me ngjyrë të kaltër  dhe automatikisht na shkoi në mëndje që ato lule janë për bebin që mund të jetë djalë? Ndërkohë që në Angli ka patur një boom të komenteve rreth gjinisë të trashëgimtarit të ardhshëm.