Kujdes fëmijët nga kjo erëz që e përdorim të gjithë!

0
843
Kujdes fëmijët nga kjo erëz që e përdorim të gjithë!

 

Erëza që i mori jetën 4 – vjeçarit!

Kur keni fëmijë të vegjël në shtëpi, ju bllokoni prizat, mbuloni skajet e mprehta dhe merrni sa më shumë masa mbrojtëse për të siguruar fëmijën tuaj kurioz nga rreziqet e papritura në shtëpinë tuaj.

Por është e pamundur të parashikohet çdo gjë e vogël që fëmija juaj mund të hasë.

Kjo histori tragjike e katërvjeçarit Matthew Rader është makthi më i keq i çdo prindi.

4-vjeçari shkoi në kuzhinë dhe hapi sirtarin e erëzave.

Por askush, nuk mund të kishte parashikuar se një shishe në atë dollap do të ishte fatale.

Fëmija i vogël gjeti pluhurin e kanellës dhe nisi t’i marrë erë prej aromës së këndshme.

Pothuajse menjëherë, ai filloi të mbytej dhe u rrëzua në tokë.

Kur nëna e tij, hyri në kuzhinë, gjeti djalin e saj në dysheme dhe shpejt e çoi në spital.

Fatkeqësisht, ishte tepër vonë. Matthew u shpall zyrtarisht i vdekur rreth 90 minuta më vonë. Është e kuptueshme që nëna e re është ende e tronditur nga humbja e papritur e djalit të saj.

Në rastin e trishtuar të Mateut, pluhuri i kanellës kishte hyrë në mushkëri.

Ndaj kujdes në qoftë se kanella thithet direkt mund të shkaktojë asfiksim. Ajo mund të vrasë fëmijët tuaj.