Kate Middleton elegante në muajin e katërt të shtatëzanisë

0
392
kate shtatezene kate

Kate Middleton ka arritur që në të tre shtatzënitë e saj të ruajë linjat perfekte të trupit. Dukesha është kujdesur që të mos fitojë kile gjatë kësaj pritjeje të ëmbël.

Gjithsesi Kate përveç se është kujdesur për linjat, Dukesha ka preferuar të mos ekspozohet shumë gjatë shtatzënisë.

Kate është në muajin e katërt të shtatzënisë, dhe duket se ka kaluar problemet që kishte me të vjellat në mëngjes.

Ajo është shfaqur në një ndeshje futbolli së bashku me princin, dhe aty më në fund i dukej paksa barku i rrumbullakosur. E veshur sportive, si gjithmonë Kate ngjante aq e bukur…

Burimi/ revista class