Çfarë duhet të hani në mënyrë që të keni një djalë?

0
635

Gjinia e fëmijës nuk mund të zgjidhet, por ata që ëndërrojnë të kenë një djalë duhet të ndjekin disa këshilla. Veza e femrës duhet të jetë fekonduar nga një spermatozoid me kromozom Y.

Spermatozoidet Y janë të favorizuar nga prania e një mjedisi alkalik vaginal. Për të përcaktuar këto kushte është e nevojshme të ndiqni një dietë që përjashton produktet e qumështit dhe ushqimet e ëmbla para se të mbeteni shtatëzënë.

Sa për perimet është e këshillueshme konsumimi i bizeleve, kërpudhave dhe kungull i njomë.

Një ushqim tjetër që do të ndihmonte në konceptimin e një djali do të ishtë kafja e cila është e aftë për të krijuar një mjedis të përshtatshëm në vaginë. Gjithshtu edhe koha është e rëndësishme për të mbetur shtatzënë me një djalë.

Kromozomi Y i spermës nuk do të mbijetojë gjatë tek gratë, kjo do të thotë se në qoftë se ovulacioni ndodh dy ose tre ditë pas raportit seksual, mundësitë që përpjekjet të dështojnë do të jenë më të mëdha.  Pra, për të pasur një djalë, marrëdhëniet seksuale duhet të ndodhin 24 orë para ovulimit dhe më së shumti 12 orë më vonë. Për të kuptuar nëse momenti është i duhur gruaja duhet të vëzhgojë mukozën e qafës së mitrës, e cila duhet të jetë e ngurtë dhe e dendur.

Së fundmi, edhe pozicionet seksuale do të ndihmonin në konceptimin e një djali apo një vajze.  Gjithashtu do të ishte më mirë të shmanget orgazma, sepse prodhon një substancë që mund ta bëjë vaginën më alkaline. / Pernenat.al

Lexo edhe:http://cicerima.com/topmodelja-e-njohur-shqiptare-lind-femijen-e-dyte-nje/