Arta Bajrami sërish nënë, ja emri i veçantë që ka zgjedhur!

0
600

Arta Bajrami sërish nënë!

Këngëtarja e njohur kosovare Arta Bajrami sapo ka sjellë në jetë fëmijën e tretë. Ajo dhe bashkëshorti i saj Xhemajl Sekiraça janë prindër të një vajze dhe të një djali, ndërkohë që janë shtuar edhe me një vogëlushe tjetër. Vajza e porsalindur mësohet se do të mbajë emrin e veçantë dhe të rrallë Electra. Lajmin për lindjen e saj e dha këngëtari i njohur Don Arbas, i cili është vëllai i Arta Bajramit.