5 vetitë magjike të vitaminës E, që çdo femër duhet t’i dijë

0
1576

 

Vitamina E është një nga vitaminat më të rëndësishme, e cila nuk duhet të lihet pa u konsumuar veçanërisht nga femrat.

  1. Vitamina E është “sekreti” juaj për një lëkurë të hidratuar. Përzieni disa pika nga vaji i vitaminës E me kremin tuaj hidratues që përdorni çdo ditë dhe aplikoheni në fytyrën tuaj.
  2. Parandalon plakjen e fytyrës. Vitamina E rrit prodhimin e kolagjenit, proteinë kjo që është përgjegjëse për elasticitetin e lëkurës.
  3. Largon njollat e errëta nga fytyra. Përzieni vitaminën E me vaj ulliri dhe aplikoheni në zonat që ju nevojitet.
  4. Stimulon rritjen e flokëve. Riparon folikulat e dëmtuara dhe ndihmon në rritjen e flokëve të reja.
  5. Aplikojeni direkt në lëkurë në vendet ku keni strija ose shenja nga diegiet pasi vitamina E njihet si një rigjenerues i lëkurës.